نوشته شده توسط : ناوک

میزان ماندگاری مژه ها

به‌صورت میانگین، ماندگاری اکستنشن مژه 2 هفته است. هرچند روتین زندگی افراد و میزان مواظبت آن‌ها از مژه‌ها، می‌تواند ماندگاری آن‌ها را کاهش یا افزایش دهد. تعریق زیاد و یا شست‌وشوی بیش ازحد، استفاده از لوازم آرایشی بر پایه روغن، شانه نکردن روزانه مژه‌ها و سایر موارد مشابه دیگر، میزان ماندگار مژه‌ها را به‌شکل چشم‌گیری کاهش می‌دهد. برخی افراد با مراقبت درست و اصولی از مژه‌ها، می‌توانند زمان ماندگاری مژه‌ها را تا بیش از 3 و یا 4 هفته نیز افزایش دهند.

تاریخچه اکستنشن مژه به اوایل قرن 20 بازمی‌گردد. در بیش از یک قرن، این فرآیند با تغییرات بسیاری مواجه شده و در حال حاضر، یک کار ساده، بی‌خطر و جذاب است. در این نوشتار، 10 نکته مهم اکستنشن مژه را با هم بررسی کردیم. با توجه به این نکته‌ها، می‌توانید با دید بازتری برای انجام یا عدم انجام اکستنشن مژه تصمیم‌گیری کنید. آیا تجربه اکستنشن مژه را دارید؟ از تجربیات خود برای ما و خوانندگان‌مان بگویید.

 

در مورد اکستنشن مژه چه چیزهایی نمی دانید؟

اما موضوع بسیار مهمی که سلبریتی‌ها هرگز درباره آن صحبت نمی‌کنند، اهمیت مراقبت از اکستنشن‌ها است! اگرچه اکستنشن‌ها به خاطر جلوه زیبایی که به چشم و مژه‌ها می‌بخشند مورد استقبال بسیاری قرار گرفته‌اند، اما باید توجه داشت که مهم‌ترین بخش کاشت مژه، مراقبت صحیح از آن است. اگر به خوبی از اکستنشن‌ها مراقبت نشود، نه تنها بعد از مدت کوتاهی زیبایی خود را از دست می‌دهند، بلکه ممکن است خطراتی برای سلامت چشم و مژه‌های طبیعی شما نیز به دنبال داشته باشند.

 

اکستنشن چیست؟

اکستنشن مژه ، الیاف‌های بسیار ظریفی هستند که با استفاده از چسب‌های مخصوص و نیمه دائمی، توسط تکنسین متخصص روی مژه‌های اصلی شما چسبانده می‌شوند. این الیاف در انواع و اقسام متفاوتی تولید می‌شوند و از نظر جنس، قیمت، اندازه و ..  تنوع گسترده‌ای دارند.

 

راهنمای انتخاب اکستنشن‌های مژه

اگر قصد اکستنشن کردن مژه‌های خود را دارید، خوب است بدانید انتخاب اکستنشن مناسب یکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید به آن توجه داشت. همانطور که پیش‌تر هم اشاره شد، اکستنشن مژه از نظر جنس، طول، حجم و میزان فر انواع متفاوتی دارد و توجه به هرکدام از این ویژگی‌ها برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن ضروری است. بنابراین هنگام انتخاب اکستنشن این نکته را در نظر داشته باشید که اکستنشن نامناسب می‌تواند سلامت مژه و چشمان شما را به خطر بیندازد.

 

اکستنشن طبیعی

این اکستنشن معمولا از جنس موی راسو است و شباهت بسیاری به مژه‌های طبیعی شما دارد. بنابراین اگر می‌خواهید اکستنشن طبیعی داشته باشید، بهترین گزینه برای شما استفاده از اکستنشن‌های طبیعی است.

 

اکستنشن نیمه مصنوعی

اکستنشن‌های نیمه مصنوعی عموما از جنس ابریشم هستند و ظرافت خاصی دارند. این جنس اکستنشن می‌تواند انتخاب خوبی برای کاشت‌های نیمه پر و روسی باشند.

 

اکستنشن مصنوعی

اکستنشن‌های مصنوعی بیشتر از جنس پلی استر هستند و ضخامت بیشتری نسبت به انواع دیگر اکستنشن دارند. استفاده از این جنس اکستنشن، بیشتر برای مدل‌های کلاسیک کاشت کاربرد دارد. اکستنشن مصنوعی به خاطر ضخامت بالا و قطر زیاد خود، باعث می‌شود مژه‌ها بسیار پر و مشکی به نظر برسند.

 

اندازه اکستنشن

اکستنشن‌ها از نظر طول و اندازه نیز تنوع بسیار بالایی دارند و در بازه 5 میلیمتر تا 18 میلیمتر موجود هستند. اما دقت داشته باشید که اندازه اکستنشن باید با اندازه چشم و مژه شما هماهنگی داشته باشد. در غیر این صورت اکستنشن‌ها می‌توانند به مژه‌های طبیعی شما آسیب بزنند و زیبایی چهره‌تان را تحت تاثیر قرار دهند.

 

حجم اکستنشن

اکستنشن‌ها از نظر حجم، به صورت تکی و دسته‌ای موجود هستند. اکستنشن‌های تکی برای کاشت‌های ظریف و طبیعی کاربرد دارند و می‌توانند ظاهری جذاب را به چشمانتان هدیه دهند.

اکستنشن‌های دسته‌ای یا حجم دهنده از سال 2010 محبوبیت خود را به دست آوردند. اکستنشن‌های دسته‌ای بیشتر برای کاشت‌های هیبریدی و سه بعدی استفاده می‌شوند و می‌توانند حجم مژه‌های طبیعی را تا چندین برابر افزایش دهند.

 

رنگ اکستنشن

اکستنشن مژه معمولا به رنگ مشکی هستند. اما امروزه اکستنشن‌ها با تنوع رنگی بسیار بالایی تولید می‌شوند و از آنها به عنوان آمبره اکستنشن استفاده می‌شود. استفاده از اکستنشن‌های رنگی در قسمت انتهایی مژه‌ها یکی از پرطرفدارترین موارد استفاده از اکستنشن‌های رنگی است.

اگر به دنبال اکستنشن‌های باکیفیت و مناسبی برای کاشت مژه هستید، محصول برند آرت دکو برای شماست! این اکستنشن به صورت دسته‌ای تولید شده و جلوه‌ای کاملا طبیعی دارد، بنابراین گزینه مناسبی برای کاشت‌های کلاسیک و پرپشت محسوب می‌شود.

اکستنشن آرت دکو می‌تواند به راحتی حجم مژه‌هایتان را چند برابر کند و برای هفته‌های طولانی مژه‌های بلند، مشکی، پر و جذابی را به شما هدیه دهد.

 

نکات مهم برای انتخاب اکستنشن

هنگام انتخاب اکستنشن مژه قانون و قاعده کلی این است که طول اکستنشن‌ها باید 3 تا 5 میلی متر بلندتر از مژه‌های طبیعی شما باشند. اکستنشن‌های نامناسب می‌توانند باعث ایجاد سنگینی زیادی روی پلک و مژه‌های طبیعی شما شوند. بنابراین از رشد مژه‌های طبیعی جلوگیری می‌کنند و سلامت آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

جنس اکستنشن‌هایی که انتخاب می‌کنید، تاثیر بسیاری بر سلامت چشمان شما دارد. چنانچه اکستنشن از مواد بی‌کیفیتی تولید شده باشد، می‌تواند سلامت چشمانتان را تهدید کند و باعث درگیر شدن با عوارضی همچون بلفاریت، التهاب و عفونت چشمی شود. بنابراین توصیه می‌شود قبل از انجام کاشت مژه، از کیفیت و اصالت اکستنشن انتخابی خود اطمینان حاصل نمایید.

ضخامت اکستنشن باید تا حد امکان با ضخامت مژه‌های طبیعی شما هماهنگی داشته باشد. به همین دلیل، اگر مژه‌های نازک و ظریفی دارید، توصیه می‌شود از اکستنشن‌های طبیعی یا ابریشمی استفاده کنید که ضخامت کمتری دارند. همچنین اگر مژه‌های ضخیم و فری دارید، اکستنشن‌های مصنوعی و نیمه مصنوعی می‌توانند انتخاب مناسبی برای شما باشند.

 

مراقبت از اکستنشن‌ها را جدی بگیرید

مراقبت از اکستنشن‌ها برای حفظ زیبایی و سلامت چشم و مژه‌ها امری ضروری است. بنابراین از همان روز اول که اکستنشن مژه‌ انجام می‌دهید، توصیه می‌شود روتین مراقبتی مناسبی را برای شستشو و مراقبت از آنها در نظر بگیرید.

 

مراقبت‌های ابتدایی اکستنشن

مراقبت‌های اولیه باعث خشک شدن کامل چسب و فیکس شدن الیاف اکستنشن مژه روی مژه‌های طبیعی می‌شوند. بنابراین رعایت این نکات در دو روز اول بعد از کاشت مژه، تاثیر بسیاری در ماندگاری و طول عمر اکستنشن شما دارد.

حداقل 12 تا 48 ساعت بعد از انجام اکستنشن، از شستن چشم‌ها، دوش گرفتن، شنا کردن یا رفتن به سونا خودداری کنید.

تا 48 ساعت اول بعد از اکستنشن مژه، از بخور دادن صورت یا برنزه کردن پوست با استفاده از تخت برنزه بپرهیزید.

سعی کنید روی اکستنشن‌ها نخوابید.برای این کار می‌توانید از بالش‌های مخصوص استفاده کنید.

 

مراقبت‌های ثانویه اکستنشن

بعد از گذشت 24 تا 48 ساعت از زمان کاشت، می‌توانید از فیکس شدن کامل اکستنشن‌های خود مطمئن باشید. اما نکته بسیار مهمی که از این به بعد باید در نظر داشته باشید، تمیز نگه داشتن آنهاست. اکستنشن‌ها می‌توانند سریعا به مکانی برای تجمع چربی، سبوم، باقی مانده محصولات آرایشی تبدیل شوند و خطرات جدی برای سلامت چشم و مژه‌ها به حساب بیایند.

بهترین راهکار برای جلوگیری از این اتفاق، تمیز نگه داشتن اکستنشن‌ها با در نظر گرفتن روتین مراقبتی مخصوص و روزانه آنهاست:

 

تمیز کردن اکستنشن‌ها

شستشوی روزانه یکی از ضروری‌ترین مراحل مراقبت از اکستنشن‌هاست. برای این کار می‌توانید از شوینده‌های مخصوص اکستنشن یا شامپو بچه استفاده کنید. هنگام شستشو، سعی کنید بدون ایجاد فشار و با ملایمت، تمام قسمت‌های اکستنشن را با شوینده بشویید.

بهترین زمان ممکن برای شستن اکستنشن‌ها، شب و قبل از خواب است. در این حالت اکستنشن در طول شب از چربی پوست، عرق و باقی مانده‌های مواد آرایشی پاکسازی می‌شود.با رعایت نکات ساده، می‌توان به راحتی از تجمع آلودگی‌ها و میکرو ارگانیسم‌ها در میان اکستنشن‌ جلوگیری کرد.

توجه داشته باشید که اکستنشن‌های مژه هر روز باید با استفاده از شوینده شسته و تمیز شوند. به علاوه اگر در طول روز آرایش چشم دارید یا پوست اطراف چشم‌تان زود چرب می‌شود، بهتر است دو بار در روز اکستنشن مژه خود را تمیز کنید.



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ناوک

ماسک مو و فواید آن

ماسک مو خواص درمانی قابل توجهی دارد. در واقع بزرگ‌ترین مزیت آن در مقابل سایر محصولات آرایشی از جمله سرم مو، کرم مو و… این است که در درمان پوست و موهای آسیب‌دیده بسیار عالی عمل می‌کند. مهم‌ترین کارایی این محصول علاوه بر تغذیه کامل مو، از ‌بین‌بردن زبری و حالت ارتجاعی مو است. اگر بخواهیم انصاف را در نظر داشته باشیم، باید بگوییم ماسک مو تنها یک نرم‌کننده و حالت‌دهنده برای مو نیست؛ بلکه با تامین رطوبت مناسب باعث کاهش خشک‌شدن پوست سر، براقیت و صاف‌شدن موها و درمان شکنندگی و آسیب‌‌دیدگی موها می‌شود.

می‌توانید قبل از استحمام کمی از ماسک مو را روی سر خود استفاده کنید. به این صورت که چند دقیقه زمان بدهید تا جذب مو شود. سپس آن را با آب فراوان شسته و نرمی و لطافت بیشتری به موهایتان بدهید.

برای تاثیرگذاری کامل و احیای بافت ابریشمی موهای خود، می‌توانید هفته‌ای یک‌بار از ماسک مو استفاده کنید. با این حرکت ضمن بهره‌مندی از خواص بی‌نظیر این محصول در تغذیه موهایتان، از خشکی و شکنندگی آن‌ها جلوگیری کنید. این محصول در بازسازی فوری چربی موها متخصص است و موهای خشک شما را تغذیه می‌کند. پس آن‌ها را در مقابل آسیب‌ها تنها نگذارید.

 

مزیت های ماسک مو

استفاده از ماسک مو به سبب خواص درمانی آن در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی می‌کند. استفاده از سرم مو و کرم مو به صورت روزانه، زمان زیادی از شما می‌گیرد و نیز پس از هر‌بار شستشو تقریبا تمام خواص خود را از دست می‌دهد. (البته با مزیت فوری‌بودن کرم مو در تاثیر‌گذاری از زحمات ایشان هم نباید ساده رد شد.) کرم مو درخشش موقتی به موها می‌دهد؛ ولی ماسک مو بعد از چند بار استفاده این درخشش را دائمی می‌کند. در مقابل کرم مو که صافی کوتاه مدتی به موها می‌دهد، ماسک مو زمان بیشتری این صاف‌بودن را به موهایتان می‌دهد. ماسک مو برای تغذیه پوست سر خصوصا پوست‌های خشک و ملتهب مناسب است و چربی طبیعی پوست سر را بازیابی می‌کند. ماسک مو را می‌توانید روی موهای خشک استفاده کنید.

 

تفاوت ماسک مو و کرم مو

کرم مو بدون چرب‌کردن موهایتان، مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و سایر املاح مورد نیاز برای تغذیه و شادابی موها را تامین می‌کند. از آنجا‌ که روغن‌ها نیز همین کار را می‌کنند، نیاز به بیان تفاوت روغن مو و کرم مو است. در واقع چرب‌کردن بیش از حد مو و پوست سر، جذب گرد و غبار و نفوذش به درون بافت موها را سریع‌تر می‌کند؛ ولی استفاده از کرم مو همان کارایی روغن‌های مو را دارد. با این تفاوت که بیشتر از موها در مقابل عوامل گرد و غبار محافظت می‌کند. کرم مو حالت‌پذیری فوق‌العاده‌ای به موهایتان می‌دهد. به همین دلیل علاوه بر چسبندگی قابل قبول، نه تنها برای بافت مو مضر نیست، بلکه مواد لازم برای سلامت موها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد و به رشد و بهبود موها کمک می‌کند. کرم مو می‌تواند ضعف و مشکلات موها مانند وز شدگی و عدم حالت‌پذیری را موقتا برطرف کند. همچنین اگر زمان مناسب برای درمان دائمی مو را ندارید، کرم مو بهترین انتخاب برای شماست؛ ولی ماسک مو مانند یک داروی تقویتی برای موهاست که تمام مشکلات ناشی از خشکی، وز شدگی، پوسته‌شدن سر، شوره و سایر مشکلات پوست و موهایتان را به طور دائمی برطرف می‌کند؛ ولی این درمان بعد از چند هفته استفاده از ماسک مو قابل رویت است.

کرم مو از آن واژه هایی است که خیلی ها با شنیدن نام آن، می گویند این دیگر چیست؟ این هم از آن سری محصولاتی است که برای خالی کردن جیب ما درست شده است. اگرچه نباید به این موضوع این گونه نگاه کرد. مراقبت از مو، علاوه بر دارا بودن روش و شرایط خاص، نیاز به محصولاتی که بتواند تاثیر مثبت و شگرفی بر روی موها بگذارد، دارد. در این راه شرکت‌های بزرگی مثل لورال، سیلکی، شوارتز کف و برند فرانسوی فیتو در سطح بین المللی به تولید این محصول با ارزش و با کیفیت پرداخته اند. از آنجا که، ماسک مو محصولی بسیار شناخته شده‌تر از کرم مو است. خیلی‌ها وقتی موهایشان خشک می‌شود و یا دچار شکنندگی موها می شوند، سریع به سراغ ماسک مو می‌روند؛ اما کرم مو چه فرقی با ماسک مو دارد؟

 

تفاوت ماسک مو با کرم مو در چیست؟

از گذشته تا به حال داشتن پوست و موی زیبا و شاداب دغدغه تمامی افراد بوده است و از روش های مختلفی برای این منظور استفاده می شود.

موها نیز مانند پوست صورت و بدن نیاز به رسیدگی دارند تا زیبایی خود را حفظ کنند و از بروز آسیب جلو گیری کرده و یا آسیب های به وجود آمده ترمیم شود.

استفاده از رنگ موی نا مرغوب ویا رنگ کردن مکرر مو و همچنین استفاده از شامپوی نا مناسب و محصولات مراقبتی نامناسب مو و استفاده ی زیاد از اتو و یا سشوار باعث آسیب دیدن ساختار مو می شود.

برای داشتن موهایی سالم و درخشان لازم است کهاز محصولات مراقبتی و آرایشی مرغوب و مناسب با جنس موهای خود استفاده کنید، برای این منظور محصولات مختلفی نظیر ماسک و یا کرم مو و همچنین روغن های تقویتی وجود دارد.

 

ماسک مو چیست و چه کاربردی دارد؟

ماسک مو یک محصول مراقبتی مو است که حاوی انواع ویتامین هاو پروتیین و مواد معدنی است که  باعث درخشان شدن، تقویت و همچنین درمان آسیب های مو می شود. ماسک مو ها معمولا حاوی عصاره روغن های جوجوبا، آرگان، زیتون و غیره هستند که باعث تقویت و ترمیم مو می شوند.

ماسک مو حاوی ذرات بسیار ریزی است که می تواند به ساختار تارهای مو نفوذ کند و باعث ترمیم و همچنین تغذیه و آبرسانی مو شود. این محصول معمولا بعد از شستن موها با شامپو استفاده می شوند و اکثرا حدود 3 تا 20 دقیقه باید روی مو بمانند و سپس آبکشی انجام شود، البته برخی از ماسک مو ها ممکن است که لازم باشد یک شب بروی مو بماند. نحوه مصرف ماسک و مدت زمان استفاده آن متفاوت است که بروی بسته بندی محصول مورد نظر نوشته شده است.

ماسک مو با توجه به ترکیباتی که در آن به کار رفته، دارای فواید متفاوت و بسیار زیادی از جمله محافظت و حفظت سلامت مو، تقویت و آبرسانی، کاهش آسیب و شکنندگی مو، افزایش درخشندگی و براقیت مو و همچنین کاهش وزی مو است.



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1401 | نظرات ()